Infobrev mars

  • 22 apr 2024
  • Infobrev

Infobrev mars

Vi vill meddela er om en viktig förändring som påverkar vår simverksamhet i Karlskrona.
Mellan den 1:a maj och den 31:a oktober 2024 kommer Karlskrona Simhall tyvärr att vara helt stängd. Detta beslut har fattats av kommunen för att kunna utföra nödvändiga reparationer och underhåll.

För att minimera störningar och kunna fortsätta erbjuda simaktiviteter under den här tiden, kommer Karlskrona Simsällskap att flytta sin verksamhet till Rödeby simhall och utebad.
Det är dock viktigt att notera att trots våra bästa ansträngningar kommer det att finnas begränsningar när det gäller tillgängliga tider och banor i Rödeby.
Detta innebär att vi kommer att göra vissa justeringar i vårt program. Vår prioritet är att säkerställa att vi fortsätter att erbjuda högkvalitativ simundervisning för våra barn.

Vi förstår att detta kan medföra utmaningar för våra deltagare och vi uppskattar er förståelse och flexibilitet under denna period. Vi arbetar hårt för att maximera tillgängligheten och vi ser över möjligheterna för att kunna erbjuda extra platser för simskolan under sommarmånaderna.

 

Simskola:

Sommarsimskolan är planerad i två perioder i Rödeby utebad.

Period 1, V.26,27 mellan  8:00-11:00, måndag till fredag.

Period 2, V.28,29 mellan 8:00-11:00, måndag till fredag.

 

Platserna för sommarsimskola är släppta!


 

Simsport:

 

Grand Prix Kungsbacka

En trupp på 4 simmare åkte till GP i Kungsbacka och levererade mängder av fina prestationer. Flertal final simningar och Axel Gladher klarar dessutom EJM kvalet på både 100 och 200 bröstsim!! Grattis Axel!

 

Linköping Water Games

19 simmare begav sig till Linköping och Tinnerbäcksbadet för att testa på deras sprillans nya 50-bana och fort gick det. Efter 3 dagars tävling kom simmarna hem med flera gröna tider, finaler, pallplatser och diverse mästerskapskval i bagaget. En riktigt lyckad helg med andra ord!