Simiaden


Simiaden Guld

Träningen i gruppen är tävlingsinriktad. För att komma med i denna grupp måste du ha tränings- och tävlingsvilja. Din simteknik och dina simsätt måste vara godkända för tävling. Du kommer att ha 4 träningstillfällen per vecka.

Gruppen består av simmare i åldern 10-13 år som tränar, tävlar och deltager i vissa tävlingar, åker på olika läger tillsammans. Varje år siktar vi mot deltagande i Simiaden. Stämningen är mycket god. Skoj och allvar blandas för att bygga en god klubbanda.

 

Pris: 1375 SEK per termin

Simiaden Brons

Träningen i gruppen är tävlingsinriktad grupp, men här lär vi oss alla detaljer som behövs för att tävla på stora tävlingar. För att komma med i denna grupp måste du ha tränings- och tävlingsvilja. Din simteknik och dina simsätt måste vara godkända för tävling. Du kommer att ha 3 träningstillfällen per vecka.

Gruppen består av simmare i åldern 8-13 år som tränar, tävlar och deltager i vissa tävlingar, åker på olika läger tillsammans. Varje år siktar vi mot deltagande i Simiaden. Skoj och allvar blandas för att bygga en god klubbanda.