Infobrev februari

  • 13 mar 2024
  • Infobrev

Infobrev februari

Babysim, Minisim och simskola:

Under sportlovet har många av våra simlärare gått flera dagars utbildning för att bli simassistent. Vi har även genomfört HLR –utbildning.

Babysim och minisim startar V.11 med en ny omgång.

Simskolan slutar V.14 och i maj månad kör vi intensivsimskola i Rödeby simhallen.

Intensivsimskolan kommer att bedrivas på måndagar, onsdagar och lördagar.

Platserna släpps tisdag den 2 april & startar lördag den 4 maj.

 

Simsport:

Årets andra månad startade på bästa sätt med tävling på hemmaplan i form av Trossö Meet. Med nästan alla våra simmare på plats för att genomföra hejaramsan ihop var stämningen på topp. Tävlingen bjöd därefter på många snabba lopp av våra simmare och för några av våra yngre simmare var det deras allra första tävling av förhoppningsvis många.

Veckan därpå var det dags att bege sig till Karlshamn och Väggabadet för Sparbanken Cup, med en trupp på runt 30 simmare. För många av våra simmare var detta en av flera tävlingshelger i rad. Trots detta fick vi se många fina prestationer även här. Våra lag lyckades dessutom knipa hem första platsen i både dam-, herr- och mixed-klassen.

Februari avslutades med sportlov och läger i Mallorca för våra äldsta tävlingsgrupper. Spanien bjöd på svensk sommar i form av solsken, regn, hagel och åska. Men även en massa träning och roliga aktiviteter, med 11 simpass, landträning, biljard, kortspel i mängder och en tur till Palma blev det en riktigt härlig vecka.