Infobrev december/januari

  • 23 jan 2024
  • Infobrev

Infobrev december/januari

Infobrev december - januari

 

Simskola:

Babysim, minisim och simskola är i full gång sedan V.2. Simskolan finns i Karlskrona och Rödeby simhall. Det finns några fåtal tider kvar att boka i Rödeby på eftermiddagen, där är det färre barn & lugnare miljö. Passa på att boka plats i simskolan på lördagar eftermiddag i Rödeby simhallen.

Simsport:

Tävlingar, avslutningar, Lucia och givetvis en massa träning! Som sagt, fullspäckad månad med många olika aktiviteter!

Höstsimiaden i Karlshamn simmades, där vi hade en stor trupp på 20 simmare! Många bra lopp och fina prestationer.

Sum-Sim Riks i Stockholm, där hade vi Felix Hoffmann, Emina Wigow och Julia Andersson på plats! Alla kommer hem med minst ett personbästa och Emina simmar till sig en bronsplats på 50 frisim!

Lucia firades och simmades! Fint simmat av det äldre simmarna och fint Luciatåg ifrån Karlskrona Lucian! Tack Tea Gladher för ett bra arrangemang!

KSSM simmades i mitten av december och vi fick nya pristagare på vandringspriserna och nya medley mästare! Häftigt att se så många av våra egna simmare på en och samma plats!

Julen började närma sig och alla grupperna inom simsport hade sina olika avslutningar, kul att få avsluta ett sådant fanatiskt år/säsong med glädje och lek!

Jultiderna kom och gick, träningen för tävlingsgrupperna fortsatte i kontrollerad form och vi avlutade året med det heliga Nyårssimmet. Allt från 100x25 till 10x1000 simmades under nyårshelgen!

Det nya året bjöd på mycket: snö, träningar och nya möjligheter! Nu är hela verksamheten i gång för simsport och det är riktigt roligt att se alla tillbaka i simhallen igen! Vårens första tävling nalkas i formen av UGP1 i Kristianstad med hela 27 simmare från KSS!

 

Med vänliga hälsningar,

Kalrskorna Simsällskap