Infobrev November

  • 22 nov 2023
  • Infobrev

Infobrev November

Hej !

 

Simskola:

Platserna för VT 2024 släpps tisdag den 12 december!

Simsport

Tävlingssim

En månad fullspäckad av tävlingar! Oktober månad började med Maxkompetenscup i Karlshamn där ett medaljregn hängde över KSS simmare samt många personbästa! Det gröna tåget (personbästa) och medaljregnet fortsatte även helgen därpå i Lund där UGP simmades. Tredje helgen i oktober så hade vi DM/JDM i Osby där KSS tog 43 st. medaljer och kom på en total andra plats på senior och junior sidan! Riktigt roligt! Oktober månad stängdes med den fjärde tävlingshelgen där Grand Pix i Ystad simmades. Även där resulterades det i mästerskapskval, medaljer och personbästa.

Under höstlovsveckan så låg det tuff träning på schemat och det avslutades med en rolig nyhet med att Axel Gladher blir uttagen till Nordiska Mästerskapen i december! Grattis Axel!

I november har vi Sum-Sim Region i Kristianstad, SM/JSM i Göteborg och Sim a Lund i Lund!

Tekniksim

Onsdagen den 2 november arrangerades ett mycket lyckat dagläger för 50 av våra tekniksimmare. Förmiddagen inleddes med lek och bus på funplays. Efteråt blev det filmmys på kansliet. Dagen avslutades i simhallen med ett halloween-inspirerat träningspass.

Simiaden

Den 28 oktober anordnades Halloween Challenge, en tematävling för våra simiadengrupper. Många av simmarna utmanade sig själva med att köra distanser de aldrig tävlat i innan. Vi vill återigen ge en stor eloge till alla föräldrar och funktionärer som ställde upp under förmiddagen, utan er hade vi inte fått ihop en så lyckad tävling!

Vi vill även påminna alla att anmäla sig till Höstsimiaden som går i Karlshamn 2 december!

Övrigt:

Vi måste tyvärr meddela att samarbetet med TYR kommer att avslutats vid årsskiftet. Detta är på grund av att bolaget som sköter TYR i Sverige kommer att läggas ner. Vi vill tacka TYR för många års bra samarbete! Det går fortfarande att beställa sim-artiklar, men vi skulle be om att ni väntar med att beställa profilkläder (KSS märkta kläder).

Framåt, så kommer vi att kolla efter en ny samarbetspartner för sim utrustning/profil kläder. Vi återkommer med mer information senare.

 

Med vänliga hälsningar,

Karlskrona Simsällskap