Infobrev September

  • 9 okt 2023
  • Infobrev

September månad är nu över! En månad av solsken och framgångar!

Styrelsen:

Sedan många år tillbaka med stort engagemang och kunskap, har Lina Kindlund blivit ett känt ansikte för simmare och KSS.
Lina har nu valt att sluta för att anta utmaningar utanför sim världen. Vi önskar henne stort lyckat till och tack för allt du gjort för KSS.

Julius Kruger tar över helhetsansvaret efter Lina och Tufva Alexandersson och Aurora Nilsson kommer dela på de grupper Lina hade.
Tufva och Aurora har bred erfarenhet inom simning. Vi önskar dem lycka till!

Simsport:

September månad har vi haft säsongens första tävling i Lund, en rad med personbästa och lärdom till att använda under påbörjad säsong. Axel Gladher medverkade på Swedish Swim games uppe i Upplands Väsby och tog dubbla klubbrekord och dubbla bronsmedaljer. Simsport stängde månaden med Affärsverken Cup där klubben ställde upp med över 100 simmare i Karlskrona simhall. Många som hade sin första tävling någonsin, på säsongen och många som slog personbästa. 

Inom snar tid kommer info om höstlovstider för diversegrupper. 

Tekniksimmare: glöm inte att anmäla er till daglägret under höstlovet!

Stort tack till Nathalie Olofsson och Joakim Olofsson som har hjälpt till med att fixa det nya förrådet i Karlskrona simhall. Uppskattas mycket av alla simmare och tränare!

Simskola:

Simskolan är i full gång, vi har många simskolebarn anmälda samt duktiga ledare som jobbar hos oss. Vi har fortfarande några få platser kvar för privat simundervisning.

Karlskrona Simsällskap tillhandahåller privatundervisning för barn som inte är simkunniga.

Barnen måste ha fyllt 4 år, vi har ingen övre åldersgräns, då det aldrig är försent att lära sig simma. Simundervisningen är på lördagar i Rödeby och söndagar i Karlskrona simhall. Du bokar 4 lektioner. Vi ringer dig och kommer överens om vilka veckor och tider vi bokar. Vid det första tillfället kommer ni  tillsammans med instruktören överens om ett upplägg utifrån vad ni vill jobba extra med. Instruktören gör sedan ett upplägg utifrån simningens ABC som är grunden till all simning och simmare på alla nivåer bör arbeta med. För barn utgår vi i första hand från att blanda mellan flera olika simsätt, ju fler rörelser du kan genomföra i vattnet - ju fler situationer klarar du av att hantera. 

Babysim & Minisim

Vi har släppt nya platser inför babysim och minisim som börjar V.42

Badvakter

Vi tackar badvakterna för en bra insatts i simhallen. Det är tack vare våra badvakter som våra besökare kan bada tryggt.

Kansliet:

V.44 har kansliet stängt.

 

Med vänliga hälsningar

Karlskrona Simsällskap