Karlskrona Simsällskap söker Verksamhetsledare

Karlskrona Simsällskap söker en driven, trygg och utvecklingsinriktad verksamhetsledare som ska leda personalen till vår vision att bli sydöstra Sveriges ledande simsällskap inom simskole- och tävlingsverksamhet. Vi söker Dig som har goda ledaregenskaper, är målinriktad, brinner för att utveckla personal och föreningsliv och vill vara med och bidra till vår resa framåt.

Om Karlskrona Simsällskap (KSS)
Karlskrona Simsällskap är en idrottsförening med aktiva inom simning och även triathlon. Föreningen bedriver simskola från babysim till vuxencrawl och simträning från tekniksim till masters.
KSS är idag både en erfaren ideell förening och arbetsgivare då det idag finns två heltidsanställda och fem deltidsarvoderade, kansli och simtränare, samt ett antal arvoderade simtränare kopplade både till simskole- och tävlingsgrupperna.

Arbetsuppgifter
Som verksamhetsledare blir Din viktigaste roll att axla personalansvaret för KSS alla anställda. Du leder och utvecklar sällskapets verksamhet mot nya nivåer. Vi vill också att Du vidareutvecklar och följer upp KSS interna processer. Du är styrelsens förlängda arm till organisationen och ansvarar att styrelsens beslut verkställs. Du rapporterar också till styrelsen. Du ansvarar för kansliverksamhet och administrativa tjänster men skall samtidigt vara beredd att hugga in och hjälpa ditt team där det behövs.
Du ser ett coachande ledarskap som självklart och skapar, genom ditt agerande, en organisation som präglas av engagemang, inkludering och arbetsglädje.

Din profil

  • Engagerad, driven och trygg ledare med erfarenhet av personalansvar.
  • Dokumenterad erfarenhet inom HR och arbetsrätt.
  • Erfarenhet inom idrottsrörelsen som ledare/tränare/styrelseledamot.
  • Drivs av att utveckla personal, lyhörd, kunna ställa krav och ge viktig feedback.
  • Strukturerad personlighet med förmåga att fokusera på rätt saker, prioritera och sätta mål.
  • God svenska- och engelska i tal och skrift.

Vi lägger mycket stor vikt vid dina personliga egenskaper när det gäller ledarskap och kommunikation då det handlar om att leda personal, verksamhet och samarbeta med de ideella funktionerna i klubben.

Anställning
Arvoderad till 25 % (10 timmar per vecka) med flexibilitet. Ersättning enligt avtal. Tillträde 2024-09-01 eller enligt överenskommelse.

Vi ser fram emot din ansökan med CV och personligt brev. Din ansökan skickar du via mail till:  jobb@karlskronasimsallskap.se

Senast den 2024-04-30